Tanévzáró szentmise Komáromban

A mai napon a felvidéki magyar katolikus iskolák ünnepi tanévzáróján vettünk részt Komáromban. Az ünnepi szentmise keretén belül értékelték a katolikus iskolákban dolgozó pedagógusokat és tanulókat az egyházi iskolaügyben végzett kimagasló és példamutató tevékenységükért, munkájukért.
PATRONA NOSTRA Kht. Közösségünk Szolgálatáért díjat kapott intézményünk lelkipásztora és pedagógusa, PaedDr. PhDr. Mgr. Parák László, PhD. MBA, aki az iskola alkalmazottja 2017 óta. Iskolalelkész, tanár, az iskola weboldalának szerkesztője és osztályfőnök egy személyben.
Lendülete töretlen, tanítványai rajongásig szeretik. Fontos számára a keresztény értékek közvetítése és elfogadtatása a szülőkkel és diákokkal egyaránt. Emberi tartása, pedagógiai munkássága és papi tevékenysége követendő példa. Hitével gyújt tüzet másokban, szeretetének jele a szolgálata.
Az ünnepi tanévzáró szentmise után megebédeltünk, majd a gyermekeket városnézés és különféle kvíz- és ügyességi játékok várták. Csapatunk, a Szentjánosbogarak a megtisztelő 1. helyezést zsebelték be a csoportjátékok terén.
Csodanapot tölthettünk együtt, amiért végtelenül hálásak vagyunk…