Egyházi iskolánkban a tegnapi napon Mária-ájtatosságot tartottunk. Az iskolások az osztályokban hallgatták az imákat és lelkesen énekeltek. A közvetítés az iskolai hangszóró segítségével történt.

Igeliturgia keretében hallgattuk Isten Igéjét az egyházi iskolában. A gyermekek osztályfőnökeikkel az osztályokban hallhatták a napi Igét. Bekapcsolódtak a válaszokba és énekeltek közismert énekeket: Ez az a nap…, Minden mi él…., Add a kezed…  Szép lelki élmény volt.

Szent Mónika emléknapján lelki napon vettünk részt az egyházi iskolában. A program szentmisével kezdődött, melynek a főcelebránsa Ft. Tóth László, kanonok, püspöki helynök tartotta. A szentmisén jelen volt Mons. Szakál László, esperes-plébános, aki köszöntötte kedves vendégünket. Az Egyház Tanítónk, Anyánk, a pedagógus is szülő, anya, tanító, aki nemcsak tanít, hanem vezeti a gyermekeket tudásra, hitre. Szent Mónika imádkozó anya volt, aki példaképünk – hangzott el a prédikációban. Két előadás hangzott el a mai napon, a pedagógusokhoz intézett gondolatok kihívást jelentettek számunkra.A Szent János  Magyar Tannyelvű Egyházi Alapiskola
tanévnyitó ünnepélyére,
amelyet 2020. szeptember 2-án (szerdán) 9:00 órakor tartunk
a Szent György Plébániatemplomban.

Szeretettel várjuk tanulóinkat,
a szülőket és minden kedves vendégünket!
 
Parák Ágnes
     igazgató 

A Szent János Apostol Egyházi Alapiskola vezetősége értesíti azokat a tanulókat, akik komisszionális vizsgát tesznek, hogy 2020. augusztus 25-én, 09:30 órakor jelenjenek meg az iskolában.Szájmaszkot és írószert mindenki hozzon magával!

Iskolánk harmadik osztályos tanulója, Marsalík Olivér az “Én és a koronavírus” nemzetközi rajzverseny döntőjébe jutott. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk!